Gran Canaria, januari 2015

Överlevt en vecka i skolan samt lite jobb efter vår semester vid Gran Canaria.
Det var jag,Sandra, mamma och moster som var på semster för er som inte vet. Sällskapet var topp, inte lika som att fara med familjen kan jag nämna, mycket mer gemensamt med bara vi flickor. 
Bodde i en lägenhet, så vi tllredde många måltider själva och det gick riktigt bra det också. De första minuterna vi varit i lägenheten, så ser vi en kackerlacka, alla skrev även fast jag inte visst hur de såg ut. Vi lyckades iallafall göra av med den med hjälp av spray märkte vi på morgonen, puh.
Där vi bodde höre till puerto rico, men vi var till amadores beachen varje dag. Vandrade ner och upp varje dag.
 
 
 
 
Första dagen gick Sandra och jag och kollade runt vad de sålde vid stranden, men helt plötsligt satt vi där med varsin mojito. Alkoholhaltig men det var ingeting konstigt med det alls.
Andra kvällen vi gick tillbaka till lägenheten, trappade vi runt 900 trappsteg anar vi, anfådd till max. Med tanke på promenderna till och från var det nog bekväm klädsel som gälde.
 Blev minst en drink per kväll, fick wifi "på köpet" så ni kan föreställa er hur sociala vi blev.
 En kväll vi var ute och åt
 
 
 Innan utgång en av kvällarna
mamma, jag och moster
 
Sandra och jag
   En eftermiddag vid poolen
 
Vår vän vid lägenheten. Sandra serverade en burk kattmat sista kvällen.
 
Där var några bilder. Hade bara med kompaktkameran, såg dock bra ut när man tittade i skärmen på den men blev lite besiken nu när jag kollar dem i datorn. Systemkameran är nog bäst, men lite för stor att ha vid stranden och så får jag i nacken att gå med den, så illa är det.
Tack för en trevlig resa ♥