Seen my first wombat

Så var vi in i vanliga rutiner igen! Förra veckan av skolan såg jag bara framemot att få hälg så alla holidays läxor skulle vara undan, och mest av allt en presentation. Ända jag brydde mig om var att den var över, fick veta resultated idag och det var faktist riktigt bra, int för att jag riktigt bryr mig men alltid kul när det är bra :) 
Förra helgen var jag med familjen & en familjebekant till Wilsons promotory, såå himla fint,lätt en av mina favorit camping platserna. Simmade i princip hela dagen på lördagen, testade även att surfa för första gången, önskar jag kunde göra den sporten, ser så kul (och enkelt) ut, dock kom jag mig inte att stå på bredan en enda gång, men det var kul iaf. Natten var dock anda saker, så varmt och blåste så man kunde känna sanden komma ibland. Sov knappt något, svettades... lätt en av de sämre nätterna. När vi for vidare i området 10 på morgonen var det 40 grader.
Our teacher gave us this after the presentation, happy that is over.
 
Did an awesome boxing-class at the gym 
 
The fire risk on saturday, even higher on sunday
The beach on saturday
På kvällen gick vi på "vombat-jakt". Aldrig sett en förut och där vi var var de hur många som helst, och... de har blivit ganska tama med tiden. Någon som campade hade lämnat sakerna i en frysbox, men de är så smata och öppnar den. Så när vi såg filuren så brydde den sig inte i oss, fullt upp att äta. De andra vi såg i skogen for undan.
 
Saw my first wombat, a friendly one.
Sunday
Also got to see other wild animlas: as an emu
and a kangaroo
 
Its weekend tomorrow again, Taylas 18th party is waiting :)